Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 50 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
- 450 g di piselli freschi
- 4 foglie di lattuga romana, a listarelle
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sgombri all'agro
1h 45min
Fave in umido
1 godz.
Carciofi in agrodolce
30 min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 godz. 30 min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50min
Favata sarda
1 godz.
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Carciofi ripieni
50 min
Zuppa di patate e carciofi
1 godz.
Calamari in umido
55 Min
Lenticchie in umido
1 godz. 30 min