Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 50 g di pancetta a cubetti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cuori di carciofo romano, in quarti
- 450 g di piselli freschi
- 4 foglie di lattuga romana, a listarelle
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fave in umido
1 Std.
Fagioli in umido
1 Std. 30 Min
Fave al guanciale
35min
Zuppa di carciofi
35min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Minestrone
45min
Zuppa di bietole
35min
Carciofi ripieni
50min
Stoccafisso con i porri
50min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Piselli in umido
1h 10min