Italian Bean Soup - Pasta e fagioli

Italian Bean Soup - Pasta e fagioli

4.5 136 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • onions quartered
    120 g
  • garlic clove
    1
  • bacon lardons smoked, diced
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    40 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
    1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • carrots cut in pieces
    60 g
  • celery cut in pieces
    60 g
  • tinned borlotti beans rinsed and drained
    230 g
    dried borlotti beans, cooked weight (see tip)
  • tinned chopped tomatoes
    150 g
    ripe tomatoes, peeled and diced
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • dried ditalini pasta
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    2 tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • grated Parmesan cheese for serving

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 314 kcal / 1309 kJ
Protein 10.7 g
Yağ 17 g
Karbonhidrat 26.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...