Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 50 g bacon lardons, smoked, diced
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
1
sprig fresh rosemary, leaves only
veya 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only - 60 g carrots, cut in pieces
- 60 g celery, cut in pieces
-
230
g tinned borlotti beans, rinsed and drained
veya dried borlotti beans, cooked weight (see tip) -
150
g tinned chopped tomatoes
veya ripe tomatoes, peeled and diced - 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g dried ditalini pasta
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- grated Parmesan cheese, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1309 kJ / 314 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Minestrone
45 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Tuscan Bean Soup
50 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min