Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Pears in red wine
3h 20min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Roast Carrot Butter
1 Std.