Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)

Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)

4.3 7 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 slices

Malzemeler

  • water
    700 g
  • raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)
    400 g
  • medium eggs
    4
  • fresh dill leaves only, plus extra for garnish
    1 tsp
  • sour cream
    140 g
  • wholegrain mustard
    1 tsp
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • coarse rye bread
    8 slices
  • marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
    280 g
  • cucumber thinly sliced then halved
    120 g
  • red onion thinly sliced
    25 g
  • pickled capers drained
    60 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 slice

Protein 14 g
Kalori 1398 kJ / 333 kcal
Yağ 12 g
Karbonhidrat 39 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...