Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Pea Gazpacho
4h 15min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Raw Beetroot Soup
5min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h