Cihazlar ve Aksesuarlar
Potato and Vegetable Purée
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (isteğe bağlı)1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9 g
Kalori
1099 kJ /
263 kcal
Yağ
10 g
Karbonhidrat
33 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook 2018
174 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Baked spinach and eggs
35 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Apple tart
1 godz.
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Apple Punch
30 min
Rice pudding
1 godz.
Pumpkin Soup
35 min
Béchamel Sauce
15 min
Brioche
5 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Piped Raspberry Mousse
1 godz.