Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Möhren (ca. 120 g), in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 6 Pflaumen, getrocknet, entsteint, geviertelt
- 8 getrocknete Aprikosen, entsteint, geviertelt
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Kardamom, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 1 Zimtstange
- 1200 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz
- 250 g rote Linsen
- 1 Granatapfel
- 20 g Granatapfelsirup (siehe Tipp)
- 6 Stängel Koriander, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1178 kJ / 281 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indische Linsensuppe
45min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40min
Dhal
40min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1h 20min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Linsencurry mit Kürbis
1h 15min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Orientalischer Linseneintopf
35min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25min
Dal
1h 50 min.