Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Petersilien-Zitronen-Öl
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 50 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Ribollita
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Wirsing, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Basilikum, getrocknet
- ¼ TL Fenchelsamen
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 100 g Tomaten, gewürfelt
- 250 g Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1359 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Dreierlei Linsensüppchen
50min
Minestrone
45min
Dhal
40min
Orientalische Linsensuppe
30min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Italienischer Linseneintopf
1h