Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Grünkohl, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Peperoni, grün, in Stücken
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 200 - 250 g Garnelen, roh, geschält
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g rote Currypaste
- 400 g Wasser
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 20 g Limettensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1248 kJ / 297 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Kürbiseintopf
1 Std. 30 Min
Linsencurry mit Kürbis
1h 15min
Kürbis-Joghurt-Curry mit Kichererbsen
1sa 10 dk
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min
Kichererbsencurry
40min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Karibisches Curry
45min
Linsen-Spinat-Curry
40min