Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1 ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 350 g Rhabarber, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kichererbsen, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Naturjoghurt zum Servieren
- 3 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen und Tomaten Rogan Josh
25 Min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Masala Kaddu (Kürbis Curry)
40 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30 Min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30 Min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 Min
Möhren-Halwa
40 Min
Pudla mit Spinat und Paneer
1h
Karibisches Curry
45 Min
Nadan Mutta (Eier Curry)
50 Min
Rote Bete Tikki
1h