Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 TL Korianderkörner
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 1 ½ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ¼ TL Kurkuma, gemahlen
- 350 g Rhabarber, in Stücken (1 cm)
- 150 g Kichererbsen, geschält, halbiert (Chana Dal), siehe Tipp
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 40 g Naturjoghurt zum Servieren
- 3 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indische Linsensuppe
45 Min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Linsen-Spinat-Curry
40 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 Min
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 Min
Linsen-Curry-Eintopf
35 Min
Rote Bete Tikki
1 Std.
Scharfer Weißkohltopf
1 Std.
Linsencurry mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 Min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30 Min