Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken (2,5 cm)
-
500
g Fisolen, frisch
veya 500 g Fisolen, TK - 2 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 250 g Feta
- 300 g Cocktailtomaten
- 20 g natives Olivenöl extra
- 20 g Essig
- 1 ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Stängel Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1418 kJ / 338 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Gnocchi-Endivien-Salat
30min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Gemüse-Weizen-Salat
45 min
Salat Nicoise
40min
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
30min
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20 Min
Käferbohnensalat
35 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Hendlfilet auf Blattsalat mit Senfdressing
40min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Mariniertes Gemüse
4hod.