Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Kümmel, ganz
- 600 g Welsfilets, ohne Haut
- 5 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 7 Msp. Salz
- 15 g frischer Kren, in Scheiben (2 mm)
- 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Karotten, in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Rotkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 120 g Rote Rüben, roh, geschält, in Stücken
- 15 g Sonnenblumenöl
- 400 g Fischfond
- 100 g Weißwein
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variation)
- 600 g Erdäpfel, festkochend, in Stücken (3 cm)
- frische Dille zur Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2017 kJ / 482 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Steirische Fischsulz
7h
Cremespinat
30min
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35min
Eierschwammerlaufstrich
1h 10min
Zitronen-Hummus-Nocken
45min