Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g Weißer Rettich, in Stücken
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 350 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (ca. 2-3 cm)
- 125 g Sauerrahm
- 35 g Schlagobers
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Essig
- 1 Msp. Kümmel, gemahlen
- 4 - 6 Scheiben Bauernbrot
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Leberknödel
55min
Rotkraut
1u.
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
40min
Radisalat
10 Min
Leberknödelsuppe
45min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Erdäpfelkas
5min
Cremespinat
30 min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Krautfleckerl
40min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Meerrettichsuppe
45min