Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kressenockerl
- 2 Päckchen Kresse
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Hartweizengrieß, fein
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Radieschensuppe und Fertigstellung
- 450 g Radieschen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 rote Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 30 g Butter, in Stücken
- 70 g Weißwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 450 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Kartoffel-Käse-Suppe
30 min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20 min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Kohlrabisuppe
30 min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min