Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kressenockerl
- 2 Päckchen Kresse
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Hartweizengrieß, fein
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Radieschensuppe und Fertigstellung
- 450 g Radieschen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 rote Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 30 g Butter, in Stücken
- 70 g Weißwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 450 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40min
Radieschensuppe
25 min
Chicorée-Apfelsuppe mit Sesam-Räuchertofu
35 Min
Radieschenblättersuppe
40min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Gurken-Erdäpfel-Dill-Suppe mit Räucherlachs
20min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35 Min
Rucola Suppe
25 min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min