Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kressenockerl
- 2 Päckchen Kresse
- 200 g Topfen, 20% Fett
- 100 g Hartweizengrieß, fein
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Radieschensuppe und Fertigstellung
- 450 g Radieschen
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 rote Zwiebel, halbiert (ca. 80 g)
- 30 g Butter, in Stücken
- 70 g Weißwein
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 450 g Wasser
- 150 g Schlagobers
- ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1601 kJ / 383 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Bärlauchcremesuppe
30min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Krautsuppe mit Speck
40min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min