Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 55 g natives Olivenöl extra
- 25 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 700 g gemischte frische Pilze (Steinpilze, Kräuterseitlinge, Eierschwammerl, Champignons)
- 1 rote Zwiebel
- 400 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 484 kJ / 116 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20 Min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1 godz. 40 min
Erdäpfel-Schwammerl-Suppe (vegan)
45 min
Erdäpfel-Schwammerl-Gulasch
1sa
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 godz. 40 min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2sa 30 dk
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Erdäpfelschaumsuppe mit Steinpilzen
35 dk
Paradeiskraut
35 dk