Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota

Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota

4.3 17 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 doses

Malzemeler

Massa
  • beterraba cozida
    75 g
  • ovo
    1
  • farinha tipo 65
    100 g
  • farinha de espelta
    80 g
Recheio
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    35 g
  • tomate maduro cortado em pedaços
    500 g
  • polpa de tomate
    100 g
  • vinho branco
    100 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • açúcar
    2 c. chá de
  • orégãos
    2 c. sopa de
  • espinafres descongelados bem espremidos
    500 g
  • queijo ricota
    500 g
  • pimenta
    1 pitada de
Béchamel
  • leite
    600 g
  • farinha
    55 g
  • manteiga
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Montagem
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • Queijo mozarela ralado q.b. p/ polvilhar

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1811.4 mg
Protein 33.8 g
Kalori 3341.6 kJ / 798.7 kcal
Yağ 41 g
Lif 9.7 g
Doymuş Yağ 20.2 g
Karbonhidrat 74.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...