Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, zest and juice, no white pith, plus extra wedges to serve
- 2 garlic cloves
- 70 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to season
- 220 g couscous
- 4 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 500 g warm water
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2310.3 kJ / 550 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Karbonhidrat
- 43.1 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 982.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni with salmon and spinach
25min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 Min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35min