Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Baba au rhum
3h
Chutney à la mangue
4 godz.
Foie gras de canard
72 Std.
Minitartelettes à la crème de marrons
5h
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Langouste au combava
55min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min