Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto lotte et lard
50 dk
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Sorbet poivron rouge
3hod.
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 dk
Déclinaisons autour de la mer
30 dk
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5 Std. 35 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Œufs de caille en meurette
55 min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1sa
Foie gras de canard
72h