Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de raisins rouges, épépinés et réserver 10 grains de raisins pour la finition
- 1 sachet d'agar-agar (1 g)
- 250 g de crème liquide entière, très froide
-
100
g de roquefort, coupé en morceaux
veya 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux - 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de cerneaux de noix
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1437 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 18.7 g
- Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousses de betterave en deux façons
15min
Bavarois d'asperge
15min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Ballotine comme un macaron
25min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Eclairs saumon-Passion
2 Std.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min