Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3sa 15 dk
Gratin de clémentine
30 dk
Moelleux renversé aux pêches
1h 5 min
Poires farcies en papillote
35min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Mousse à l'abricot
2sa
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Risotto safrané à la pêche
40 dk
Mousse meringuée au pamplemousse
12 Std.
Mousse d'abricot aux amandes
Nessuna valutazione
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 dk