Mousse à l'abricot

Mousse à l'abricot

3.4 25 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
4 portions

Malzemeler

La purée d'abricot
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
  • 200 g d'eau
  • 125 g de sucre en poudre
La crème
  • 300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 40 g de sucre glace maison
  • 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 3.8 g
Kalori 1915 kJ / 457 kcal
Yağ 25.8 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 54.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...