
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 457 kcal / 1915 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Yağ
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse à l'abricot
2sa
Semifrio pêche-abricot
3sa 35 dk
Fraîcheur de nectarine
25 dk
Mousse meringuée au pamplemousse
12sa
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Gratin de clémentine
30 dk
Mousse de kiwi
2sa 15 dk
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2sa 15 dk
Mousse vanille-pomme
7sa
Mousse aux pommes
40 dk
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30 dk
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2sa 15 dk