Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La purée d'abricot
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'abricots frais bien mûrs, coupés en morceaux
- 200 g d'eau
- 125 g de sucre en poudre
La crème
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 40 g de sucre glace maison
- 2 abricots frais bien mûrs, émincés en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1915 kJ / 457 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Mousse à l'abricot
2h
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Semifrio pêche-abricot
3 Std. 35 Min
Tartelettes meringuées à l'orange
2h
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Mousses de framboises
1 Std. 15 Min
Mousse aux pommes
40 min