Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp black mustard seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm - see Tips)
- 1 tbsp canola oil
- 80 - 100 g brown onion (approx. 1 small onion), cut into quarters
- 2 - 4 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 2 tsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 20 g lemon juice
- 1 - 2 tsp salt
- 600 g water
- 100 - 200 g green peas (fresh or frozen)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1069.5 kJ / 254.5 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 26.2 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 11.6 g
- Sodyum
- 1243.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabji (vegetable) curry
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Potato karakari
50min
Achari paneer murgh
1h 5min
Sambhar
1 godz. 30 min
Tarka dal
30 min
Aloo tikki
55min
Everyday Indian curry paste
30 min
Chhole (chickpea curry)
35min
Chilli paneer
30 min
Gobi masala
30 min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min