Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Blättchen weiße Gelatine
- 1 Bund Basilikum, ohne Stiele
- 200 g Sahne
- 500 g Ricotta
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- 2 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 799 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellenmousse
5 min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7u. 45min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Thunfischpâté
4h 20min
Ziegenkäsetarte
1h 25min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Putello Tonnato
4h