Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaglione al Prosecco
15min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Schoko-Minz-Panna cotta mit Erdbeeren
5sa
Rhabarber-Marzipan-Torte
5sa
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Birnen im Weißweinsud
35 Min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3 Std.
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5sa 30 dk
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3u. 30min
Limoncello-Creme
5sa