Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4h
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Skrei mit Muschelragout
1u. 45min
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2 godz.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2óra 20p
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 Min
Graved Lachs
48sa
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6sa
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Putello Tonnato
4h