Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 630 g Rotwein
- 150 g Zucker
- 40 g Johannisbeer-Gelee
- 100 g Schwarzer Johannisbeersaft
- ½ Zimtstange
- 2 Gewürznelken
- 700 g Birnen, geschält, je nach Größe und Vorliebe halbiert, geviertelt oder geachtelt
- 1 EL Speisestärke (ca. 20 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1119 kJ / 267 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orangen-Tonka-Eierlikör
1 godz. 20 min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Whiskeygelee mit Früchten
3 godz.
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 Std.
Birnen im Weißweinsud
35min
Thunfischpâté
4h 20min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Matjesfilets in Rotweinsud
12 godz.
Apfel-Calvados-Sorbet
5 godz. 30 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 godz. 10 min