Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Carpaccio with Burrata
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (isteğe bağlı)2 Tbsp
-
pecan nuts (isteğe bağlı) roughly chopped2 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
436.8 mg
Protein
9.1 g
Kalori
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Yağ
24.7 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
12.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kale Chips
40 dk
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 dk
Creamy Feta Dip
5 dk
Thai Cucumber Salad
15 dk
Orange and Pear Pavlova
5sa
Plum Clafoutis
1sa 15 dk
Plum Clafoutis (TM5)
1sa 15 dk
Scandinavian Brunch
Değerlendirme yok
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1sa
Smoky Paprika Tomato Dip
5 dk
Smoked Salmon Pâté
5 dk
Sumac-spiced Houmous
5 dk