Beetroot Carpaccio with Burrata

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions

Malzemeler

  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white wine vinegar
    60 g
  • lemon juice
    30 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Beetroots
  • baby beetroot trimmed
    800 g
  • water
    1100 g
  • rocket salad
    120 g
  • burrata cheese torn in pieces
    250 g
  • pomegranate seeds (isteğe bağlı)
    2 Tbsp
  • pecan nuts (isteğe bağlı) roughly chopped
    2 Tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 436.8 mg
Protein 9.1 g
Kalori 1271.4 kJ / 303.9 kcal
Yağ 24.7 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 6.9 g
Karbonhidrat 12.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...