Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Carpaccio with Burrata
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
8 portions
Malzemeler
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (isteğe bağlı)2 Tbsp
-
pecan nuts (isteğe bağlı) roughly chopped2 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
436.8 mg
Protein
9.1 g
Kalori
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Yağ
24.7 g
Lif
3.3 g
Doymuş Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
12.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 dk
Pears in Orange Syrup
30 dk
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1sa 35 dk
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 dk
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 dk
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 dk
Helga's New Year Honey Cake
1sa 15 dk
Calzone Napoletano
1sa 40 dk
Patatas Bravas with Aioli
1sa 15 dk
Pistachio Cream Pasta
30 dk
Aubergine and Lentil Salad
40 dk
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 dk