Sicilian Caponata - Caponata siciliana

Sicilian Caponata - Caponata siciliana

3.9 35 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • olive oil
    30 g
  • aubergines diced (3-4 cm), (1 large)
    300 - 350 g
  • red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)
    200 g
  • red onions cut in pieces (3 cm)
    120 g
  • celery cut in pieces (1 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • ripe tomatoes diced
    150 g
  • pickled capers drained
    40 g
  • green olives pitted
    40 g
  • passata
    200 g
  • red wine vinegar
    50 g
  • sugar
    1 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • fresh basil leaves or to taste
    10

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 123 kcal / 515 kJ
Protein 2.1 g
Yağ 6.5 g
Karbonhidrat 14 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...