Cihazlar ve Aksesuarlar
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
1 g
Kalori
427 kJ /
102 kcal
Yağ
6.6 g
Karbonhidrat
9.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ALTERNATIVE SIDES
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandaise Sauce
15 dk
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 dk
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 dk
Salsa Verde
10 dk
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1sa 15 dk
Béarnaise Sauce
20 dk
Soubise Sauce
30 dk
Quick Cheese Soufflés
45 dk
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1sa 15 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Ratatouille
40 dk
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1sa 25 dk