Carrot and Roasted Red Pepper Purée
TM6 TM5

Carrot and Roasted Red Pepper Purée

4.6 ( 8 değerlendirme )

Malzemeler

  • 450 g carrots cut in pieces (2-3 cm)
  • 700 g water
  • 4 roasted red peppers, preserved (drained)
  • 30 g unsalted butter diced
  • ¼ tsp mace
  • 1 tsp fine sea salt

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
102 kcal / 427 kJ
Protein
1 g
Yağ
6.6 g
Karbonhidrat
9.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler