Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kvass
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)
- 500 g water
- 2 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 2 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 10 whole black peppercorns
Dressing
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches white pepper, to taste
Salad
- ¼ red onion
- 2 dill cucumbers, cut into halves (approx. 50 g)
- 1 green apple, cored and cut into wedges
- 10 g extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
- dill cucumbers, cut into ribbons, to serve
- fresh dill sprigs, to serve
- bread of choice, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 997.9 kJ / 237.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1323.8 mg
Alternatif tarifler
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 Std. 25 Min
Baba ghanoush
1h
Caesar salad dressing
10min
Gluten-free goodness pastry
1h
White bean purée and anchovy on crostini
45min
One whole cauliflower
45min
Gluten free pita bread
1 Std. 15 Min
Pickled vegetables
745sa
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Coriander pesto
5 Min
Tzatziki dip
15p