Kvass fermented beetroot salad

Kvass fermented beetroot salad

4.2 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 168sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

Kvass
  • raw beetroot peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)
    500 g
  • water
    500 g
  • sea salt
    2 tsp
  • garlic cloves
    3
  • allspice berries
    2
  • dried bay leaves
    2
  • whole black peppercorns
    10
Dressing
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • natural yoghurt
    100 g
  • mayonnaise (see Tips)
    50 g
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • white pepper to taste
    2 pinches
Salad
  • red onion
    ¼
  • dill cucumbers cut into halves (approx. 50 g)
    2
  • green apple cored and cut into wedges
    1
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • fresh dill leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • dill cucumbers cut into ribbons, to serve
  • fresh dill sprigs, to serve
  • bread of choice, toasted, to serve

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 237.6 kcal / 997.9 kJ
Protein 4.7 g
Yağ 13.6 g
Karbonhidrat 21 g
Lif 7.2 g
Doymuş Yağ 2.5 g
Sodyum 1323.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...