![Kvass fermented beetroot salad Kvass fermented beetroot salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a0200d92-f088-4883-a186-bd18d9308819/Derivates/915cc09c-4211-4b98-a965-0df7ecc050a0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kvass
- 500 g raw beetroot, peeled and cut into wedges (approx. 8 wedges per beetroot - see Tips)
- 500 g water
- 2 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 2 allspice berries
- 2 dried bay leaves
- 10 whole black peppercorns
Dressing
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 100 g natural yoghurt
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches white pepper, to taste
Salad
- ¼ red onion
- 2 dill cucumbers, cut into halves (approx. 50 g)
- 1 green apple, cored and cut into wedges
- 10 g extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra to garnish
- dill cucumbers, cut into ribbons, to serve
- fresh dill sprigs, to serve
- bread of choice, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 997.9 kJ / 237.6 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 13.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 1323.8 mg
Alternatif tarifler
Fresh turmeric and ginger paste
20 Min
Coriander pesto
5min
Pumpkin seed mix
40 min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
White bean dip with chimichurri
15min
Dukkah
10min
Pear shrub
48h 35min
Black tahini
20 Min
Turmeric, lemon and ginger tea
20 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
LSA
5min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.