Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 16.9 g
- Sodyum
- 365.3 mg
Alternatif tarifler
Zesty avocado with crab
10 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15 min
Miso kraut
168h 20min
Ratatouille
40 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Beetroot risotto
35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Tapenade
10 min
Broccoli soup with sage oil
30 min