![Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health) Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41DC8943-9072-439F-B69F-B44FDA09AD7B/Derivates/ac4a0bed-0792-46a7-8a28-32b0b09353e0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 16.9 g
- Sodyum
- 365.3 mg
Alternatif tarifler
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Miso kraut
168 Std. 20 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Tomato Kasoundi
2 godz.
Lentil and spinach soup
50min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Broad bean bruschetta
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Broccoli soup with sage oil
30min