Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 16.9 g
- Sodyum
- 365.3 mg
Alternatif tarifler
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 Min
Ratatouille
40 Min
Sardines with tomato couscous
55 min
Pears in red wine
3h 20min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min