Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
veya 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (isteğe bağlı)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 639 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 17.7 g
- Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Warm cabbage dish
15min
Lentil and spinach soup
50min
Beetroot soup (gut health)
40min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Versatile chunky soup
50min
Cabbage soup
50min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min