Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
TM31 TM5 TM6

Pumpkin, cauliflower and romanesco soup

4.2 (25 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 g Parmesan cheese
  • 30 g celery stalks, cut into pieces
  • 50 g onion, cut into pieces
  • 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 leaves fresh sage, washed and dried
    veya 1 tsp dried sage leaves
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
  • 250 g cauliflower, in florets
  • 250 g romanesco cauliflower, in florets
  • 1000 g water
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
  • 1 pinch fine salt (isteğe bağlı)
  • 1 tbsp fresh parsley, chopped

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
639 kJ / 153 kcal
Protein
5.6 g
Karbonhidrat
17.7 g
Yağ
6.6 g
Lif
4.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler