Cihazlar ve Aksesuarlar
Pumpkin Risotto
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
8 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
10 g
Kalori
1481 kJ /
354 kcal
Yağ
15 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
44 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Boiled Noodles
Değerlendirme yok
Basic Black Beans
Değerlendirme yok
Chocolate Nice Cream
2sa 5 dk
Eggplant Stacks
1sa 35 dk
Lemon Garlic White Rice
35 dk
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55 dk
Peanut Butter Ice Cream
8sa 20 dk
Mushroom risotto
30 dk
Green pancakes with ham and cheese
55 dk
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1sa 25 dk
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1sa 15 dk
Dairy-free pumpkin soup
30 dk