Cihazlar ve Aksesuarlar
Pumpkin Risotto
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
8 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
10 g
Kalori
1481 kJ /
354 kcal
Yağ
15 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
44 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dairy free béchamel
10 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 Min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 Min
Papaya mango quinoa porridge (6-9 months)
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 Std.
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min