![Pumpkin Risotto Pumpkin Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8D13E71-C265-478D-9C2A-419E334E4195/Derivates/03FFE35B-A66A-481D-ABF3-A539F5DDDE65.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Parmesan cheese, rind removed, cut in pieces (3 cm)
- 400 g pumpkin, cut in pieces
- 100 g water
- 2 tsp salt
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g risotto rice
- 700 g vegetable broth (see tips)
- 60 g butter, room temperature, cut in small pieces
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 piece fresh black truffle, cut in thin slices, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Lasagna rolls
1j
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1j
Creamy Pea Soup
40min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1h 20min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35min
Pea and mint soup
20min
Classic Mashed Potatoes
50min
Banana Nice cream
5 menit
Zucchini cheddar slice
45min