Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tahini sauce
- 40 g pine nuts
- olive oil, for frying
- 2 garlic cloves
- 120 g tahini (see Tips)
- 50 g lemon juice
- 150 g warm water
- ¼ tsp chilli powder
- ½ - 1 tsp sea salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
Steamed fish
- 1 tbsp olive oil
- 600 - 700 g skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to season
- freshly ground pepper, to season
- 500 g water
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1930.1 kJ / 459.6 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 30.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 768.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Kibbeh
1h 30min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Prawn saganaki with feta
35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Salmon kabsa
40 min
Toum
15 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min