Cihazlar ve Aksesuarlar
Samke harra
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
768.9 mg
Protein
43.2 g
Kalori
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Yağ
30.4 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Varoma: Global flavours
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pearl barley risotto with asparagus
1sa 5 dk
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 dk
Fish tagine with tahini
1sa 15 dk
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1sa 10 dk
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 dk
Eggplant rotolo
1sa 40 dk
Ricotta patties with chilli lime corn
1sa 20 dk
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 dk
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1sa 10 dk
Coriander pesto pizza
1sa 30 dk
Quinoa tabouli
12sa 40 dk
Melanzane parmigiana
2sa 5 dk