Cihazlar ve Aksesuarlar
Grilled eggplant dip
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
6 portions
Malzemeler
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
3.3 g
Kalori
374.6 kJ /
89.2 kcal
Yağ
5.5 g
Lif
5.2 g
Karbonhidrat
4.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Olive and fennel grissini
25sa 30 dk
Hommus
15 dk
Roasted carrot dip
1sa
Baba ghanoush
1sa
Mushroom ragu with polenta toast
1sa 40 dk
Meatballs with Romesco sauce
1sa 40 dk
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 dk
Coriander pesto
5 dk
Japanese-style dressing
5 dk
Rosemary and thyme polenta chips
1sa
Eggplant involtini with risotto
1sa 55 dk
Traditional hommus
25sa 5 dk