Cihazlar ve Aksesuarlar
Grilled eggplant dip
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa
6 portions
Malzemeler
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
3.3 g
Kalori
374.6 kJ /
89.2 kcal
Yağ
5.5 g
Lif
5.2 g
Karbonhidrat
4.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Baba ghanoush
1 Std.
Fresh fennel salad
10 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Guacamole
10 Min
Basil pesto
10 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 Std. 30 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Coriander pesto
5 Min