Cihazlar ve Aksesuarlar
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Meat dumplings (preparation)
-
plain flour150 g
-
full cream milk75 g
-
vegetable oil25 g
-
salt4 pinches
-
brown onion50 g
-
beef mince100 g
-
Baharat spice mix to taste (see Tips)2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
pine nuts (isteğe bağlı)1 tbsp
Yoghurt sauce
-
fresh mint leaves only20 sprigs
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
natural yoghurt1500 g
-
cornflour1 tbsp
-
salt1 pinch
Meat dumplings (assembly)
-
plain flour for dusting
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
232.9 mg
Protein
20.8 g
Kalori
1715.4 kJ /
408.4 kcal
Yağ
20.8 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
31.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Authentic Lebanese
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil purée (Moujadarra)
1sa 20 dk
Fatayer (spinach turnovers)
1sa 35 dk
Mouhallabieh (milk pudding)
4sa 30 dk
Kashta cream
10 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Arabian ice cream
10sa 25 dk
Milk pudding (mouhallabieh)
15 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Chicken moghrabieh
1sa 25 dk