Cihazlar ve Aksesuarlar
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Meat dumplings (preparation)
-
plain flour150 g
-
full cream milk75 g
-
vegetable oil25 g
-
salt4 pinches
-
brown onion50 g
-
beef mince100 g
-
Baharat spice mix to taste (see Tips)2 - 3 pinches
-
ground cinnamon2 pinches
-
nutmeg2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
pine nuts (isteğe bağlı)1 tbsp
Yoghurt sauce
-
fresh mint leaves only20 sprigs
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
-
natural yoghurt1500 g
-
cornflour1 tbsp
-
salt1 pinch
Meat dumplings (assembly)
-
plain flour for dusting
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
232.9 mg
Protein
20.8 g
Kalori
1715.4 kJ /
408.4 kcal
Yağ
20.8 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
31.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Authentic Lebanese
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Kashta cream
10 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min