Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)

Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)

4.4 11 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions

Malzemeler

Meat dumplings (preparation)
  • plain flour
    150 g
  • full cream milk
    75 g
  • vegetable oil
    25 g
  • salt
    4 pinches
  • brown onion
    50 g
  • beef mince
    100 g
  • Baharat spice mix to taste (see Tips)
    2 - 3 pinches
  • ground cinnamon
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • ground white pepper
    2 pinches
  • pine nuts (isteğe bağlı)
    1 tbsp
Yoghurt sauce
  • fresh mint leaves only
    20 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    20 g
  • natural yoghurt
    1500 g
  • cornflour
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
Meat dumplings (assembly)
  • plain flour for dusting

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 232.9 mg
Protein 20.8 g
Kalori 1715.4 kJ / 408.4 kcal
Yağ 20.8 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 9.7 g
Karbonhidrat 31.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...