Cihazlar ve Aksesuarlar
Raw kibbeh
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
800 g
Malzemeler
-
onions cut into quarters150 g
-
salt1 tbsp
-
freshly ground pepper1 pinch
-
fresh mint (isteğe bağlı) leaves only3 - 5 sprigs
-
fresh basil (isteğe bağlı) leaves only2 sprigs
-
500 g beef, or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)lamb meat or beef meat, sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes2 - 3
-
fine bulgur wheat soaked and well strained (see tip)80 g
-
Arabian spice mix2 level tsp
-
fresh basil leaves to garnish2 - 3
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 100 g
Protein
14.4 g
Kalori
647.5 kJ /
154.8 kcal
Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
8.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Garlic dip (toum)
15 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Lentil puree (moujadarra)
1sa 25 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Sangria
10 dk
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk
Sangria
10 dk
Chocolate Fondue
15 dk