Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dumplings
- 300 g flour, plus extra for dusting
- 150 g milk
- 50 g oil
- 2 pinch salt
-
3
sprigs fresh parsley, leaves only
veya 3 sprigs fresh mint, leaves only - 50 g onion, cut into quarters
- 100 g beef, finely minced
- 1 pinch Arabian spice mix
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground white pepper
- 20 g pine nuts (isteğe bağlı)
Soup
- 20 g olive oil
-
10
sprigs fresh coriander, roughly cut
veya 20 sprigs fresh mint, leaves only - 3 garlic cloves
- 1500 g yoghurt
- 2 tbsp cornflour (starch) (35 g)
- 1 pinch salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 56.3 g
- Yağ
- 21.1 g
Alternatif tarifler
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4j 30 mnt
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Semolina cake (namoura)
1h 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min