Cihazlar ve Aksesuarlar
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Dumplings
-
flour plus extra for dusting300 g
-
milk150 g
-
oil50 g
-
salt2 pinch
-
3 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh parsley leaves only3 sprigs
-
onion cut into quarters50 g
-
beef finely minced100 g
-
Arabian spice mix1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
pine nuts (isteğe bağlı)20 g
Soup
-
olive oil20 g
-
20 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh coriander roughly cut10 sprigs
-
garlic cloves3
-
yoghurt1500 g
-
cornstarch (35 g)2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
2088 kJ /
499 kcal
Yağ
21.1 g
Karbonhidrat
56.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Arabian ice cream
10sa 25 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
Spiced lamb flatbread
1sa 50 dk
Lentil puree (moujadarra)
1sa 25 dk
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Spinach Fatayers
2sa
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13sa 30 dk