Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 400 g fresh spinach leaves (see Tips)
- 350 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice
Assembly
- plain flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 297.7 kJ / 70.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 177.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Golden baklava
25 godz. 25 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Umali
1 Std. 25 Min
Falafel
25h 30min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Tarator (tahini dip)
5min