Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g plain flour, plus extra for dusting
Filling
- 400 g fresh spinach leaves (see Tips)
- 350 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice
Assembly
- plain flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 297.7 kJ / 70.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 177.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30 min
Lamb sfiha
1h 20 min
Fatayer with cheese and mint
2h 15 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1h 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30 min