Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Breaded Celeriac
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g stale white bread, torn in pieces
- 500 g water
- 800 g celeriac peeled, cut across the width in slices (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 20 g unsalted butter, for frying
Herby Yoghurt Sauce
- 20 g fresh mixed herbs (e.g. parsley, chives, dill)
- 300 g plain yoghurt
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ¼ tsp curry powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 14.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Aubergine and Almond Dip
20min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10 min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min