![Steamed Cod with Vizcaina Sauce Steamed Cod with Vizcaina Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/84511_4-639-3546-3546.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (isteğe bağlı)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1507 kJ / 360 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 6.9 g
- Yağ
- 21.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Seafood Risotto
40 Min