Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 orange, thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded
- 25 g red split lentils, rinsed
- 40 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 700 g liquid chicken stock
- 50 g orange juice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g fresh spinach
- single cream, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 744 kJ / 178 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Creamy Courgette Soup
25 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Cream of Vegetable Soup
15min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spinach and Parmesan Soup
45min