Béarnaise sauce

3.5 19 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 10 dk
4 portions

Malzemeler

  • fresh tarragon leaves only
    3 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed, cut into pieces
    1
  • whole black peppercorns
    ½ tsp
  • white wine vinegar to taste
    1 - 2 tbsp
  • dry white wine
    2 tbsp
  • egg yolks
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • unsalted butter cut into cubes, softened
    150 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 48.8 mg
Protein 3 g
Kalori 1437.1 kJ / 342.2 kcal
Yağ 35.4 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 21.2 g
Karbonhidrat 1.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...