Cihazlar ve Aksesuarlar
Café de Paris butter
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
185 g
Malzemeler
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 185 g
Sodyum
750.8 mg
Protein
4.5 g
Kalori
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Yağ
106.7 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
67.1 g
Karbonhidrat
5.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Butter it up!
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5sa 30 dk
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 dk
Traditional crème brûlée
25sa
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 dk
Mandarin crème brûlée
4sa 15 dk
Grand Marnier® soufflé
1sa
Tartare sauce
10 dk
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2sa 10 dk
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24sa 55 dk
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3sa 25 dk
Black garlic and onion jam
55 dk
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4sa 20 dk