Cihazlar ve Aksesuarlar
Café de Paris butter
Hazırlık 5 dk
Toplam 25 dk
185 g
Malzemeler
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 185 g
Sodyum
750.8 mg
Protein
4.5 g
Kalori
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Yağ
106.7 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
67.1 g
Karbonhidrat
5.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Butter it up!
15 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Caesar salad dressing
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Thai red curry paste
10 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Traditional gravy
25 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min
Hollandaise
15 Min