Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 frische, rote Chilischote, entkernt
- 200 g Makrelen, geräuchert
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 10 g Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 4165 kJ / 995 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 79 g
- Lif
- 13.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2h
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 Min
Thunfischmousse
10 Min
Korianderaufstrich
2 godz. 20 min
Forellencreme
10 Min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 Min