Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Beluga Linsen, getrocknet
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - etwas Salz, zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Pumpernickel, diagonal halbiert
- 500 g Forellenfilets, geräuchert, ohne Gräten, in mundgerechten Stücken
- 2 Schalotten
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 30 g Balsamico, dunkel
- 70 g Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 12.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 godz.
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Ravanello Tonnato
20min
Putello Tonnato
4 godz.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Spanisches Ei im Glas
40min
Caponata-Crostini
4 Std. 40 Min
Gazpacho Andalusia
40min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50min