Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1654 kJ / 396 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Lila Blumenkohlsalat mit Zitronendressing
35 Min
Vitello Tonnato
48h
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Wirsing-Speck-Salat
30 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min