Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1654 kJ / 396 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45 Min
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Romanesco-Salat
1 godz. 40 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min