Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rettich, weiß, lang
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake, abgetropft
- 4 - 5 Kapern, abgetropft
- 1 Sardellenfilet, in Salz eingelegt (Anchovi), abgetropft
- 100 g Crème légère
- 70 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 30 g Rucola
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1654 kJ / 396 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Vitello Tonnato
48 godz.
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Putello Tonnato
4 Std.
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min