Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Porree, längs halbiert, in Stücken (5 cm)
- 500 g Wasser
- 2 Lorbeerblätter
- 20 Pfefferkörner, schwarz
- 15 g Butter
- 10 g Mehl
- 115 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 25 g körniger Senf
- 5 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 599 kJ / 143 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Feldsalat mit Möhrendressing
10 min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 Min
Chicorée-Schinken-Röllchen
1h
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25 min.
Fenchelgemüse
30 Min