Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Protein
- 46.1 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 3303.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Miso salmon broth
40 Min
Miso chicken and rice
1h 30 min
Thai noodle and seafood salad
50min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Nasi goreng
40 Min