Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Chicken and rice
- 250 g jasmine rice
- 1200 g water, plus extra as required
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 4 skinless chicken breast fillets (approx. 700 g), cut lengthways into quarters
- 3 spring onions/shallots, cut into thin slices, to serve
- 20 fresh mint leaves (approx. 2 sprigs), to serve
- 100 g cucumber, cut into thin slices, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2160.8 kJ / 514.5 kcal
- Protein
- 46.1 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 3303.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger chicken wings
40 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Beef rendang
1h 55min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Turmeric lime chicken skewers
1 Std. 30 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min