Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Paneer
- 1500 g whole milk
- 4 Tbsp white vinegar
Spinach
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 50 g onions, halved
- 15 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g unsalted butter, diced
- 100 g single cream
- 400 g fresh spinach leaves
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Coconut Dhal
20 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Dal Makhani
9óra 30p
Coriander Chutney
5 Min
Palak Paneer
45min
Paneer Makhani
1h
Lentil Curry (Dahl)
30min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Tarka Dal
9h 5 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Chana Masala
45min