Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g mung dal
- 700 g water, plus extra for soaking
- 6 garlic cloves, finely sliced
- 1 tsp vegetable oil
- 1 tsp cumin seeds
- 40 g ghee
- 70 g onions, quartered
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 - 2 fresh green chillies, halved, deseeded, to taste
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tsp garam masala
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 884 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 22.7 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paneer Makhani
1h
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chapatis
1ч. 30 мин.
Lentil Curry (Dahl)
30min
Chana Masala
45min
Stuffed Parathas
1h 20min
Sambhar
1 godz. 5 min
Palak Paneer
45min
Coriander Chutney
5 min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Dal Makhani
9óra 30p