Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g coconut oil
- 1 tsp dried fennel seeds
- 250 g onions, quartered
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 4 garlic cloves
- 2 Kashmiri dried chillies
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g passata
- 1 pinch fine sea salt
- 6 hard-boiled eggs, peeled
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 15.1 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarka Dal
9u. 5min
Stuffed Parathas
1h 20 min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Palak Paneer
45 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Chapatis
1h
Sambhar
1h 5 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Coriander Chutney
5min
Puri
35 min
Chana Masala
45 min