Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g de fromages variés, détaillés en cubes (comté, beaufort et emmental par ex.)
- 1 gousse d'ail
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pain rassis, coupé en morceaux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4533 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 53.5 g
- Karbonhidrat
- 91.3 g
- Yağ
- 50.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Fondue savoyarde
25 dk
Croque-cake
50 dk
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Croziflette
1h 25min
Tartiflette
1sa 15 dk
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 dk
Œufs cocote à l'oseille
40min
Cromesquis de saint-nectaire
45 λεπτ.
Welsh rarebit
30min
Aligot
40min
Gratin de crozets au jambon
1sa