Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 62.8 g
- Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 13.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Sweet and sour tempeh
50 min
Rendang curry
30 min
Vegan mayonnaise
15 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Hearty lentil chilli
50 min
Chilli con tempeh
20min
Plant-based parmesan
5 Min