![Spring Vegetable Penne Spring Vegetable Penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C57352CE-BDE9-426F-8260-125463056C77/Derivates/1A64178D-1E79-4B66-B333-0453D8F1BEA4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1311 kJ / 310 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetable Stew
1 Std. 15 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min